16 травня, в День вишиванки, відбулося вручення запрошень науково-педагогічним працівникам Огієнкового університету на тренінг Project_HUB, який реалізується в межах міжнародної програми THEA Ukraine X.

Тренінг спрямовано на розвиток проєктного мислення викладачів і збільшення якісних проєктних заявок К-ПНУ за напрямом Програми ЄС Еразмус+ Жан Моне.

10 травня завершилася реєстрація на анонсований тренінг.

Завідувач кафедри, кандидат філологічних наук Наталія СЛІПАЧУК та професор кафедри, доктор філологічних наук, професор Олександр КЕБА презентували перспективну грантову ідею відповідно до пріоритету “інклюзія та різноманітність” Програми ЄС Еразмус+ та одержали запрошення на тренінг.

Ректор університету Сергій Копилов вручив запрошення на тренінг науково-педагогічним працівникам, побажав успішної та плідної роботи, наголосив на важливості реалізації міжнародних проєктів на кафедрах нашої alma mater.

Тетяна Сторчова, тренер проєкту, коротко розповіла про програму  THEA Х Ukraine, яка реалізується Університетом прикладних наук міста Мюнстер (Німеччина) спільно із Сумським державним університетом (Україна), описала основні тематичні блоки тренінгу, а Єлизавета Нетеча, асистент тренера, схарактеризувала процедурну складову навчання.

Щирі вітання учасникам майбутнього Project_HUB(у)!

За інформацією відділу міжнародних зв’язків

THEA Ukraine X: вручено запрошення учасникам тренінгу