Практика залишила в моєму серці лише позитивні емоції та враження. Працювати з дітьми та навчати їх неймовірно складно, але водночас приємно, адже, навчаючи когось, я навчаюсь і сама. Під час проходження практики я отримала цінний досвід та зуміла показати свої знання на практиці. Я відчула себе справжнім вчителем, якому потрібно подбати про дисципліну на уроках, використати ігри, дібрати матеріал для того, щоб зацікавити учнів сприймати нову інформацію. 
Я надзвичайно задоволена, що мала можливість ознайомитись ближче з обраною професією, дізналася багато нового, набула педагогічного досвіду та зуміла втілити свої ідеї та знання на практиці. Вкотре переконуюсь, що обрала вірний шлях та цікаву професію.
Христина Бура, Ang1-B17
Вігук про проведення позаурочного заходу з зарубіжної літератури
Можливості, зацікавленість та продуктивність – одні з основних завдань уроку. Мета вчителя – зробити все можливе для їх реалізації. Я на всі 100 відсотків впевнена, що ми змогли досягти цього, проводячи позаурочний захід із зарубіжної літератури. Адже, намагалися підібрати різні цікавинки до уроку, щоб зробити його результативним та нетрадиційним. Якщо ви запитаєте звідки така впевненість? То я без вагань скажу, що прочитала це в щирих очах 6-Б класу, які із великим задоволенням раділи подарункам та смаколикам, що їм дісталися від нас за гарну роботу на уроці.
Світлана Петраш, Ang1-B17
Цінність позаурочного заходу полягає у комунікації та зв‘язку між учнями та вчителем. Ми відчули цей зв‘язок, адже учнів із задоволенням брали активну участь в обговоренні, в конкурсах. Емоції переповнювали не лише учнів, а й нас. Це неймовірний досвід, ми щасливі, що маємо можливість побувати у ролі вчителів, набути досвід та поділитися своїми знаннями з учнями. Учні 6-Б класу вразили нас своїми знаннями, креативністю та творчими здібностями.
Христина Бура, Ang1-B17
Практика 2021! Відгуки!
Позначено на: