11 травня 2022 року відбувся захист Виробничої педагогічної практики здобувачами 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за ОПП Середня освіта ((Англійська мова і зарубіжна література), (Німецька мова і зарубіжна література), (Польська мова і зарубіжна література)). Викладачі кафедри германських мов і зарубіжної літератури Шаповал О.Г. та Голубішко І.Ю. керували тією частиною практики студентів, яку вони проходили як вчителі зарубіжної літератури. 

Під час захисту здобувачі вищої освіти поділились своїми враженнями, розповіли про складності у підготовці та проведенні уроків та позакласних занять із зарубіжної літератури. Не зважаючи на те, що практика проходила у важких умовах воєнного стану, практиканти отримали цінний досвід дистанційної роботи з класом, змогли запропонувати учням цікаві завдання, у тому числі з використанням комп’ютерних технологій.

Студенти та керівники-методисти щиро вдячні педагогічним колективам шкіл міста, які були базами для проходження Виробничої педагогічної практики, за допомогу та підтримку!  

Всі завдання Виробничої педагогічної практики успішно виконані!

Бажаємо майбутнім бакалаврам подальших успіхів на обраному шляху!

Відбувся захист виробничої педагогічної практики!