З метою якісного навчально-методичного, наукового та інформаційного забезпечення організації освітньо-виховного процесу за дистанційною формою на кафедрі германських мов і зарубіжної літератури 30 березня відбулось засідання кафедри в режимі вебінару. Для організації вебінару були використані технології відеоконференції.

Під час проведення вебінару завідувач кафедри О.В. Кеба наголосив на необхідності якісної організації роботи науково-педагогічним складом кафедри в режимі дистанційного навчання. Були обговорені актуальні питання наповнення навчально-методичними матеріалами навчальних курсів на дистанційній платформі університету Moodle.

Окрім навчально-методичних питань на вебінарі були обговорені питання наукової роботи. Зокрема, щодо підготовки колективної монографії та наукової роботи зі студентами.

Наприкінці вебінару був проведений методичний семінар на тему «Використання додатків Zoom, Viber, Skype в організації дистанційного навчання». Викладачі поділились досвідом роботи з різними засобами дистанційного навчання, ознайомились із можливостями створення відеоконференцій для проведення лекцій та практичних занять онлайн.  

ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ОНЛАЙН