9 березня 2023 р. відбулася онлайнова зустріч, на якій більше 50 здобувачів вищої освіти Університету Огієнка ознайомилися з Програмою ЄС Еразмус+ та можливостями, які вона для них відкриває.

Вікторія Мельник, студентка факультету іноземної філології спеціальності 035 Філологія, учасниця Програми ЄС Еразмус розповіла про свій досвід участі в Еразмус+: підготовку документів для конкурсного відбору, умови проживання, особливості розкладу і підготовки до занять у Католицькому університеті в Ружомберку. Обов’язковою умовою навчання за Програмою ЄС Еразмус+ є володіння англійською мовою на рівні В1/В2. Окрім того, Вікторія відвідує курси словацької мови для кращої комунікації з місцевими жителями.

Ми щиро дякуємо Мартіну Пінкошу, координатору Програми ЄС Еразмус+ у Католицькому університеті в Ружомберку (Республіка Словаччина), який долучився до зустрічі та розповів про підготовчий етап університетів-партнерів до реалізації програм академічної мобільності, а також перспективи нашої співпраці.

Учасники зустрічі мали змогу поставити запитання спікерам та отримати відповіді.

За інформацією

Відділу міжнародних зв’язків

Erasmus is the beginning of the rest of your life!