21 грудня відбулася підсумкова конференція за результатами «Виробничої педагогічної практики з німецької мови і зарубіжної літератури» здобувачів вищої освіти четвертого курсу (група Nim1-B20), які навчаються за освітньо-професійною програмою «Середня освіта (Німецька мова і зарубіжна література)». У конференції взяли участь керівники практики БОДНАРЧУК Тетяна Вікторівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри німецької мови (керівник з німецької мови); ШМИРКО Олена Сергіївна, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри німецької мови (керівник з німецької мови); ГОЛУБІШКО Ірина Юріївна, кандидат філологічних наук, доцент кафедри германських мов і зарубіжної літератури (керівник з зарубіжної літератури); ЛЕБІДЬ Інна Юхимівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та менеджменту освіти (керівник з педагогіки); ПАНЧУК Наталія Петрівна, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології освіти (керівник з психології).

У своїх виступах здобувачі вищої освіти представили результати виконання завдань програми практики, поділились набутим досвідом. За результатами проходження практики здобувачі підготували презентацію, в якій висвітлили власні досягнення в контексті професійного розвитку (психолого-педагогічні спостереження, проведення уроків з німецької мови та зарубіжної літератури, дослідницькі проєкти (РЕР) тощо). Керівники практики проаналізували досягнуті результати та надали рекомендації щодо подальшого професійного розвитку майбутніх учителів.

За підсумками практики студенти заповнили анкету, в якій оцінили здобутий практичний досвід.

Захист результатів «Виробничої педагогічної практики з німецької мови і зарубіжної літератури» здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Позначено на: