Вітаємо студенток спеціальності 035 Філологія (Германські мови і літератури (переклад включно), перша – англійська) Вікторію МЕЛЬНИК та Тетяну МОЙСЕЄВУ у перемозі в конкурсному відборі для участі в Програмі ЄС Еразмус+ за напрямом КА171: міжнародна академічна мобільність!

Упродовж другого семестру 2022-2023 н.р. Вікторія МЕЛЬНИК навчатиметься у Католицькому університеті в Ружомберку (Республіка Словаччина), а Тетяна МОЙСЕЄВА – у Гданському університеті (Республіка Польща).

Вікторія поділилася своїми очікуваннями від участі в Програмі ЄС Еразмус+: «Насамперед я очікую значне покращення знань англійської мови та здобуття не лише певного освітнього досвіду, але також і життєвого. Еразмус+  – це хороша можливість завести нові знайомства з людьми, з якими, можливо, у подальшому буде міцна дружба. Сподіваюся, що всі труднощі, які будуть на шляху, я подолаю з легкістю завдяки постійному самовдосконаленню своїх комунікативних, академічних і мовних навичок»

 

08 лютого 2023 р. відбулася зустріч, на якій ректор К-ПНУ Сергій Копилов привітав майбутніх еразмусівців з участю в Програмі ЄС Еразмус+ і вручив сертифікати учасників міжнародної академічної мобільності. Сергій Анатолійович наголосив на важливості участі здобувачів вищої освіти в програмах міжнародної академічної мобільності, яка сприяє якісним змінам Університету Огієнка, а також висловив подяку європейським партнерам за підтримку нашої молоді в часи російсько-української війни.

До зустрічі також долучилися Ростислав Моцик, в.о. завідувача кафедри комп’ютерних наук,  кандидат педагогічних наук, доцент; Олеся Барбанюк, завідувач кафедри германських мов і зарубіжної літератури, кандидат філологічних наук, доцент; Іван Підгурний, завідувач кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва, кандидат мистецтвознавства, доцент; Тетяна Олинець, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії та методик початкової освіти; керівник відділу міжнародних зв’язків Тетяна Сторчова, кандидат педагогічних наук, доцент.

Вітаємо Вікторію МЕЛЬНИК та Тетяну МОЙСЕЄВУ та бажаємо гарних вражень та нових перемог!

Студентки спеціальності 035 Філологія – учасниці програми ЄС Еразмус+!