28 та 31 січня 2022 року викладачі кафедри германських мов і зарубіжної літератури професор Кеба О.В. та доцент Голубішко І.Ю. взяли участь у роботі настановних конференцій з виробничих практик здобувачів вищої освіти. 28 січня 2022 року в онлайн-режимі пройшла настановна конференція з Навчальної ознайомлювальної виробничої практики для  здобувачів вищої освіти 3 курсу заочної форми навчання, а 31 січня відбулись настановні конференції з Виробничої педагогічної практики для заочників – здобувачів вищої освіти 4 курсу, а також з Виробничої педагогічної практики в закладі загальної середньої освіти для магістрантів другого року навчання.

Викладачі ознайомили здобувачів вищої освіти з програмами практик із зарубіжної літератури, надали поради з їх виконання, узгодили графіки консультацій, відповіли на актуальні запитання.

Керівник практики факультету Білоусова Т.П. провела з практикантами інструктаж з техніки безпеки під час роботи в закладі загальної середньої освіти та побажала їм достойно пройти цей нелегкий етап навчання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Настановні конференції з виробничих практик