Студенти 4 курсу Галина Гаврилюк та Олена Хороленко поділились першими враженнями виконання завдань із зарубіжної літератури під час проходження Педагогічної практики в ЗНЗ (виробничої).
Щиро дякуємо навчальним закладам і бажаємо успіхів нашим практикантам!
ГАЛИНА ГАВРИЛЮК:
Сьогодні, був ще один чудовий день в школі. Мені випала можливість провести свій перший і одразу ж і другий урок з зарубіжної літератури. Хвилювань було дуже багато перед уроками. Але лиш продзвенів дзвінок, хвилина-дві, і хвилювання як і не було. Швидко адаптувалася до класу, до дітей, до того як потрібно вести урок. Так швидко пройшов час, що й не встигла зрозуміти, що вже й кінець уроку. Тепер з нетерпінням чекаю наступного тижня, щоб провести ще уроки.
ОЛЕНА ХОРОЛЕНКО:
Спочатку було пережиття, а потім радість за те, що насправді нічого боятись не варто.️ Діти – це дійсно щастя. Прийшовши перший раз в клас, я побачила їхні яскраві очі, які прагнуть дізнаватися нове і пізнати світ зарубіжної літератури. Звичайно, не все було ідеально, але на те ми й прийшли на практику аби вчитися і закріплювати навики вчителювання. Зараз я йду на урок із впевненістю і багажем знань, які отримала на Методиці викладання зарубіжної літератури, що дуже допомагає мені формувати якісні і цікаві уроки.
ПРАКТИКА 2021 – ПЕРШІ ВРАЖЕННЯ!